Χορηγία: Ladies Exclusive Night Show – Η μέρα της γυναίκας!

appleΚυριακή 8 Μαρτίου 2015. Ladies Exclusive Night Show. Το Alex Make Me Pretty και τα PrettySaloon δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη μεγαλύτερη γιορτή της γυναίκας.

Ένα αποκαλυπτικό Ladies Exclusive Night Show έρχεται αποκλειστικά για να αναστατώσει το γυναικείο αθηναϊκό κοινό και να  γιορτάσει με ένα μοναδικό τρόπο την Ημέρα της Γυναίκας! Το Alex Make Me Pretty και τα PrettySaloon θα είναι εκεί :).

ladies_night_facebook_bannerΣτις 8 Μαρτίου 2015 και ώρα 21:00 μ.μ το S Club  ( x- villa Mercedes) ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται  τους κορυφαίους Μale Strippers της Ευρώπης.

Το Alex Make Me Pretty, το PrettySaloon και το OpheliasDream, οι χορηγοί της εκδήλωσης θα διανέμουν special δώρα σε όλες τις εορτάζουσες στην είσοδο της εκδήλωσης 🙂

e- flyerΠάνω από 12 επαγγελματίες Male Strippers έρχονται να εντυπωσιάσουν με την εμφάνιση τους και να εξάψουν τη φαντασία των γυναικών που θα βρεθούν κοντά τους στις 8  Μαρτίου 2015.

Μερικά από τα διάσημα ονόματα της διεθνούς strip σκηνής που θα παραβρεθούν είναι:

Kenzo X – Rio De Janeiro, Brazil – Mat Diamond – Amsterdam, Holland -Nick Carper – London, United Kingdom-Eduardo Ferreira – Barcelona, Spain-Jose Armando – Lisbon, Portugal-Gianni Balatelli – Rome, Italy-Juan Jose Olivie – Madrid, Spain-Adrianos – Athens, Greece – Marcelo Superstar – Milan, Italy – Patrick Danza –Morocco

Το γυναίκειο αθηναϊκό κοινό έχει αποδείξει ότι τιμά την γιορτή της γυναικάς και η βραδιά αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

Σημείο αναφοράς της βραδιάς είναι η  δυνατότητα επιλογής κράτησης, η οποία περιλαμβάνει κρατήσεις τραπεζιών σε συνδυασμό με την απεριόριστη κατανάλωση, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής για πρόσβαση μόνο στο bar.

Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε έτους. Έχει τις ρίζες της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που ζητούσαν ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και δικαίωμα ψήφου. Θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον ΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών.

Για κρατήσεις και πληροφορίες: www.viva.gr  –  www.megadance.gr

Doors Open: 21:00 p.m
S CLUB:  Tzaferi 11, Athens-Greece
Reservations: 6944 59 20 93

Πατήστε εδώ για τη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook.

1622488_1374833606170673_3183572393941237278_o

Comments

Leave a Reply