Category Archives: Διάφορα

Εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ: Σεμινάρια και Υπηρεσία Αιτήσεων [ Νύχια – Κομμωτική ]

Δες αν πληρείς τις προϋποθέσεις για τις εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τεχνίτη χεριών και ποδιών ή κομμωτικής. Μάθε όλες τις λεπτομέριες για τις εξετάσεις εμπειρικών και ΚΔΒΜ και άφησε στους ειδικούς να κάνουν την αίτησή σου, για να μην μείνεις απέξω και να μη πληρώσεις άδικα παράβολα που δεν επιστρέφονται!

Continue reading

Ημιμόνιμο Βερνίκι και Τζελ: Μόνο για επαγγελματική χρήση από 3/9/2021

Από 3 Σεπτεμβρίου 2021, όλα τα προϊόντα ημιμόνιμου βερνικιού και τζελ και γενικά όσα καλλυντικά περιέχουν το συστατικό HEMA θα πρέπει να αναφέρουν ρητά στη συσκευασία τους θα προορίζονται μόνο για επαγγελματική χρήση και θα πρέπει να δηλώνεται ρητά στη συσκευασία τους ότι μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Continue reading

Ασπίδα προσώπου ή Ασπίδα μισού προσώπου. Επιτρέπονται τελικά;

Τελευταία υπάρχει μία αναστάτωση για το αν επιτρέπονται ή όχι και κατά πόσο προστατεύουν οι μάσκες τύπου ασπίδα μισού προσώπου. Πρόκειται για την ασπίδα προσώπου που έχουν προμηθευτεί όλα τα καταστήματα εστίασης και αρκετά κομμωτήρια, καθώς προτιμούνται σαφώς από τους επαγγελματίες.

Continue reading

Μάσκα Προσώπου ή Ασπίδα Προσώπου; Τι είναι καλύτερο;

Ασπίδα ΠροσώπουΑπό την αρχή της πανδημίας υπήρξε μία μεγάλη σύγχυση με τις μάσκες, την ασπίδα προσώπου και τις προσωπίδες. Κάποιοι έχουν ταχθεί υπέρ των πάνινων μασκών, άλλοι των ασπίδων και άλλοι εναντίον όλων. Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τι ισχύει και τι επιτρέπεται, και ας δούμε για κάθε είδος τα υπέρ και τα κατά του.

Continue reading

Αφαίρεση τεχνητών, τζελ, ακρυλικού και ημιμόνιμου στο σπίτι!

πακέτο αφαίρεσηςΤώρα που μένουμε σπίτι και το τζελ έχει κατέβει, ήρθε η ώρα να το αφαιρέσουμε. Πως θα κάνουμε όμως στο σπίτι αφαίρεση τεχνητών; Εύκολα και γρήγορα με το νέο πακέτο αφαίρεσης ημιμόνιμου και τεχνητών και τις οδηγίες εδώ! Το πακέτο περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστείτε για την αφαίρεση και κοστίζει μόλις 24,90 €.

Continue reading

Δωρεάν Μάσκες από την ALX Cosmetics

Το Alex Make Me Pretty και η ALX Cosmetics, από αυτή τη Δευτέρα 16/3 σε κάθε παραγγελία από το AlexEshop.com ή το CosmeticShop.gr θα περιλαμβάνεται εντελώς δωρεάν, μία υφασμάτινη μάσκα Ελληνικής παραγωγής. Η κίνηση αυτή γίνεται με σκοπό να προμηθευτούν όλοι οι πελάτες μας με τουλάχιστον μία υφασμάτινη μάσκα, καθώς οι ιατρικές μάσκες έχουν σχεδόν εξαντληθεί από ολόκληρη την αγορά, ενώ έχουν εμφανιστεί αρκετά κρούσματα αισχροκέρδιας.

Continue reading

Φρεζάκια Νυχιών, κατασκευασμένα από τη NASA, με διαστημική σκόνη!

Μοναδικά φρεζάκια, κατασκευασμένα από τη NASA. Κατασκευασμένα από κράματα πλανητών, που έφερε το διαστημικό σκάφος Discovery, είναι πλέον διαθέσιμα. Αποκλειστικά εδώ. Μόνο για εσάς, για να κάνετε combi manicure και αφαίρεση ημιμόνιμου!

Continue reading

Φθηνά προϊόντα, «κινέζικα» ή «μαϊμού» καταστήματα. Τι είναι και πως θα τα ξεχωρίσετε.

Παλιά υπήρχαν μόνο τα «κινέζικα» μαγαζιά, που πουλάνε μέσω Internet χωρίς ΦΠΑ και τελωνείο. Εδώ και αρκετό καιρό όμως, έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο χώρο της ομορφιάς και καταστήματα «μαϊμού», που κάνουν κυρίως φορολογικές απάτες με το ΦΠΑ ή πουλάνε προϊόντα Β’ διαλογής, ή και τα δύο μαζί. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε αυτές τις πρακτικές και πώς να τις αποφύγετε.

Continue reading

Νέο PrettySaloon, στη Δάφνη!

Ανοιξε το νέο, ολοκαίνουριο PrettySaloon στη Δάφνη, δίπλα από το μετρό, στη πλατεία Καλογήρων.

Pretty Saloon, το νέο κατάστημα ομορφιάς από το Alex Make Me Pretty!

Το νέο PrettySaloon, βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, δίπλα από τη Λ.Βουλιαγμένης και το Μερό. Βρίσκεται στην Ελλης 6, στο δρόμο που βρίσκεται η Εθνική Τράπεζα, το ΙΚΑ, το Ταχυδρομείο, τα γραφεία του Δήμου και είναι πλήρως προσβάσιμο από όλες τις περιοχές μέσω της Βουλιαγμένης, του Μετρό και πλήθους λεοφωρείων. Continue reading