Πρόγραμμα Συνεργατών

Φτιάξε το δικό σου e-shop, με έτοιμα προϊόντα και μετέτρεψε τα like, σε χρήματα! Χωρίς έξοδα. Χωρίς να αγοράσεις προϊόντα και χωρίς επένδυση. Χωρίς να μπλέξεις με κούριερ, τράπεζες και λογιστές. Χωρίς να συσκευάζεις προϊόντα. Χωρίς επιστροφές και χωρίς εταιρεία.

Διαφήμισε το δικό σου eshop, με το δικό σου όνομα. Διάλεξε τα προϊόντα που θα διαθέτεις. Υποστήριξε του πελάτες σου και εξυπηρέτησέ τους. Κάνε τις δικές σου πωλήσεις και πάρε απευθείας το κέρδος από αυτές, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις προϊόντα. Εξαργύρωσε το κέρδος σου σε καινούρια προϊόντα ή κάνε ανάληψη σε μετρητά.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό, ε; Και όμως, είναι!

Δες το παρακάτω σύντομο βίντεο και διάβασε παρακάτω για αναλυτικές πληροφορίες.

Σύντομη Εξήγηση

Η εταιρεία μας, διαθέτει όλη την οργάνωση, την υποδομή, τα προϊόντα αλλά και το πληροφοριακό σύστημα για να υποστηρίξει όλη τη διαδικασία πριν και μετά τη πώληση. Δημιουργούμε το δικό σου eshop, έτοιμο με προϊόντα. Εσύ το διαφημίζεις, επικοινωνείς με τους πελάτες σου και βάζουν απευθείας τις παραγγελίες τους ή τις βάζεις εσύ για αυτούς. Τα προϊόντα στέλνονται απευθείας στους πελάτες, άμεσα. Ακόμη και αυθημερόν. Το κέρδος που προκύπτει από τη πώληση, είναι δικό σου!

Πως γίνεται η διαδικασία;

Διαλέγεις ένα όνομα, που να είναι διαθέσιμο στο Internet. Στο παράδειγμά μας, η Έλενα, διάλεξε το “elenabeauty.gr”. Δημιουργούμε ένα νέο e-shop στο elenabeauty.gr και σου δίνουμε πρόσβαση στη σελίδα διαχείρισης.

Από τη διαχείριση, επιλέγεις αν θες να απενεργοποιήσεις κάποια προϊόντα, από όσα ήδη διαθέτει η εταιρεία μας. Βλέπεις τις πωλήσεις σου, αλλά και τα κέρδη σου. Οι πελάτες σου, βάζουν τις παραγγελίες απευθείας στο e-shop σου ή τις βάζεις εσύ για λογαριασμό τους.

Οι παραγγελίες λαμβάνονται αυτόματα από το κέντρο διαλογής της εταιρείας μας και στέλνουμε τα προϊόντα στο πελάτη. Ο πελάτης μπορεί να έχει ήδη πληρώσει με κάρτα, τραπεζική κατάθεση, paypal, viva, ακόμη και κρυπτονομίσματα ή μπορεί να πληρώσει στη παραλαβή με μετρητά (αντικαταβολή).

Μόλις η παραγγελία ολοκληρωθεί, το ποσό του κέρδους που αντιστοιχεί στη πώληση εμφανίζεται στα κέρδη σου στη σελίδα διαχείρισης. Από εκεί, μπορείς να επιλέξεις να τα πάρεις σε προϊόντα ή σε μετρητά!

Μετέτρεψε τα “like” σε χρήματα!

Εάν είσαι youtuber, blogger, Instagrammer ή σου αρέσει να επικοινωνείς με κόσμο, μπορείς να μετατρέψεις όλη αυτή τη δημοτικότητα σε πωλήσεις στο δικό σου e-shop. Δε σου ζητάμε να πουλήσεις κάτι συγκεκριμένο, ούτε να φέρεις άλλους στο δίκτυο. Σου παρέχουμε όλη τη τεχνογνωσία, την υποδομή, την επιχειρηματικότητα αλλά και μία τεράστια αποθήκη εμπορευμάτων για να ξεκινήσεις τις πωλήσεις σου!

Δεν είμαστε πυραμίδα, MLM ούτε πρέπει να αγοράσεις κάποιο αρχικό πακέτο. Δεν θέλουμε να φέρεις τις φίλες σου ούτε θα σου πούμε ότι τα προϊόντα μας είναι τα καλύτερα. Εάν δε σου αρέσει ένα προϊόν, απενεργοποίησέ το. Πούλησε τα προϊόντα που σου αρέσου, που τα πιστεύεις και βγάλε το δικό σου κέρδος!

Όριο, η φαντασία σου!

Σε κάθε συνεργασία υπάρχουν όρια. Όμως εδώ, το όριο είναι η φαντασία και οι δικές σου ικανότητες. Αν θέλεις να φτιάξεις ένα «πακέτο προσφοράς», γίνεται. Εάν θέλεις να φέρουμε ένα καινούριο προϊόν, μπορείς να το ζητήσεις. Εάν θέλεις να βάλεις δικά σου προϊόντα, γίνεται κατόπιν συνεννόησης. Ακόμη και αν έχεις δικά σου προϊόντα, όπως για παράδειγμα χειροποίητα κοσμήματα, μπορείς να τα προσθέσεις στο e-shop και να τα πουλήσεις. Όχι μόνο εσύ, αλλά και όλο το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων, αν το επιθυμείς. Και το σημαντικότερο; Νόμιμα και χωρίς έξοδα.

Μπορώ να πάρω και επιδότηση;

Ναι! Οτιδήποτε επιδότηση δικαιούσαι, μπορείς να τη πάρεις ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προγράμματος. Αν για παράδειγμα δικαιούσαι του προγράμματος επιδότησης με 5.000 € για νέο e-shop, μπορείς να το κάνεις υπό προϋποθέσεις. Αν δικαιούσαι άλλη επιδότηση, εφόσον πληροίς τις προϋποθέσεις, μπορείς.

Εάν έχω ήδη εταιρεία, κατάστημα, εκπαιδευτικό κέντρο ή studio νυχιών;

Ακόμη καλύτερα! Μπορείς να ενώσεις στη σελίδα της εταιρείας με το e-shop ή να δημιουργήσουμε ένα καινούριο. Μπορείς να πληρώνεσαι στο λογαριασμό της εταιρείας και να διαθέτεις τα προϊόντα και στο χώρο σου. Όπως είπαμε, όριο η φαντασία και οι δυνατότητές σου!

Εάν έχω ήδη e-shop;

Κάθε ιδιαίτερη περίπτωση, εξετάζεται ξεχωριστά. Μπορούν να γίνουν σχεδόν τα πάντα αλλά θα πρέπει να εξετάσουμε όλα τα δεδομένα κατά περίπτωση.

Ξέρω από e-shop, έχω φίλο προγραμματιστή, είμαι designer και γενικά έμπειρος. Μπορώ να κάνω ότι θέλω στο e-shop;

Υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις τα πάντα, αλλά όπως είπαμε κάθε ιδιαίτερη περίπτωση αντιμετωπίζεται ξεχωριστά. Μπορείς όμως να έχεις το δικό σου e-shop, σε δικό σου server, με δικό σου κώδικα, δικά σου γραφικά και δικές σου προσφορές, προϊόντα ή τιμές. Κάθε περίπτωση όμως, εξετάζεται διαφορετικά.

Μπορώ να βάλω τα προϊόντα στο instagram, το facebook, το google, το skroutz, το bestprice, το public και άλλες μηχανές προώθησης προϊόντων;

Ναι, γίνεται. Εξαρτάται βέβαια και από τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε παρόχου, όμως γίνεται!

Τα θέλω, όλα και τα θέλω τώρα!

Υπομονή! Δε σου ζητάμε να πληρώσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει. Έλα σε επικοινωνία, μαζί μας, πες μας τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και εμείς είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλους, κυριολεκτικά! Είτε είσαι 18 χρονών, είτε 50. Με ή χωρίς γνώσεις πληροφορικής. Αν είσαι blogger, youtuber, instagrammer, τεχνίτρια άκρων, έχεις σχολή, κατάστημα, σπουδάζεις ή δεν ασχολείσαι με τίποτα απολύτως. Ακόμη και αν έχεις εταιρεία καλλυντικών ή αν κάνεις εμπόριο. Αν είσαι στην Ελλάδα, στη Νέα Υόρκη, ή αν κάνεις μόνιμα διακοπές στη Χαβάη! Το μόνο που χρειάζεται, είναι διάθεση. Θέλεις να έχεις το δικό σου e-shop και να κάνεις τις δικές σου πωλήσεις; Αν είπες ναι, επικοινώνησε μαζί μας!