Εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ: Σεμινάρια και Υπηρεσία Αιτήσεων [ Νύχια – Κομμωτική ]

Δες αν πληρείς τις προϋποθέσεις για τις εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τεχνίτη χεριών και ποδιών ή κομμωτικής. Μάθε όλες τις λεπτομέριες για τις εξετάσεις εμπειρικών και ΚΔΒΜ και άφησε στους ειδικούς να κάνουν την αίτησή σου, για να μην μείνεις απέξω και να μη πληρώσεις άδικα παράβολα που δεν επιστρέφονται!

Group Εξετάσεων ΕΟΠΠΕΠ

Μπες στο δημόσιο γκρουπ μας στο Telegram εδώ, για να ενημερώνεσαι για όλες τις εξελίξεις! Εάν δεν έχεις telegram κατέβασέ το.

Προσοχή: Τα παράβολα 150 € δεν επιστρέφονται

Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ, απαιτείται η πληρωμή παραβόλων 150 € που σε περίπτωση λανθασμένης αίτησης, μη συμμετοχής στις εξετάσεις ή αν δεν πληρείς τις προϋποθέσεις, δεν επιστρέφονται!

On-Line Σεμινάριο προϋποθέσεων (25 €) [ Νύχια – Κομμωτική ]

Στο on-line σεμινάριο (αξίας 25 €) θα μάθεις όλες τις προϋποθέσεις, αλλά και τη διαδικασία συμμετοχής στις εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ, από τον Alex, το πιο καταρτισμένο άτομο σχετικά με τη διαδικασία των εξετάσεων. Πάτησε εδώ, για να δεις αναλυτικές πληροφορίες για αυτό το σεμινάριο.

Υπηρεσία Υποβολής Αιτήσεων (70 €) [ Νύχια – Κομμωτική ]

Εάν θέλεις να απαλλαγείς από το άγχος της αίτησης, προσωπικό έλεγχο των προϋποθέσεων, υποβολή της αίτησης από εξειδικευμένο προσωπικό, έγκαιρη προσωπική ενημέρωση και ελεύθερη επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών, αλλά και να μην πληρώσεις άδικα 150 € παράβολα που δεν επιστρέφονται σε περίπτωση λάθους, η υπηρεσία υποβολής αιτήσεων είναι ακριβως αυτό που χρειάζεσαι.

Προς το παρόν, παρέχεται ως έξτρα υπηρεσία στο online σεμινάριο με +45 €. Μπορείς να αποκτήσεις την υπηρεσία υποβολής αίτησης και δώρο το on-line σεμινάριο πατώντας εδώ.

Ανάλυση Θεμάτων Εξετάσεων [ Μόνο Νύχια ]

Εάν θέλεις να είσαι 100% σίγουρη ότι θα επιτύχεις στις εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ, στο σεμινάριο ανάλυσης θεμάτων θα αναλυθούν όλες οι θεωρητικές και πρακτικές ερωτήσεις, οι απαντήσεις τους καθώς και το σκεπτικό πίσω από κάθε ερώτηση. Θα γίνουν δοκιμαστικά τεστ εξετάσεων όπως θα γίνουν στη πράξη, προκειμένου να απαλλαγείτε από το άγχος των εξετάσεων.

Το σεμινάριο αυτό γίνεται on-line αλλά και δια ζώσης στην Αθήνα, ενώ ανάλογα με τις δηλώσεις ενδιαφέροντος, θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα.

Για το On-Line σεμινάριο, πατήστε εδώ.

Για τα σεμινάρια δια ζώσης σε Αθήνα, Ηράκλειο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη ή άλλες πόλεις που μπορεί να ανοίξουν, πατήστε εδώ.

Επιπλέον Πληροφορίες

Επιπλέον πληροφορίες για τις εξετάσεις θα βρείτε στο ειδικό άρθρο εξετάσεων εδώ, καθώς και στο λογαριασμό μας στο tiktok και το instagram!

Comments

Leave a Reply