Category Archives: Σεμινάρια

On-Line Σεμινάριο – Παρουσίαση της ALX [Δωρεάν]

Εάν θέλεις να δεις πως είναι τα On-Line σεμινάρια, να μάθεις για τα προϊόντα της ALX Cosmetics και να γνωρίσεις το φανταστικό κόσμο της on-line εκπαίδευσης, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο On-Line Σεμινάριο – Παρουσίαση προϊόντων της ALX Cosmetics εντελώς δωρεάν!

Continue reading

Τι είναι τα On-Line σεμινάρια και πως λειτουργούν

Τελευταία έχουν βγει αρκετές εταιρείες και εκπαιδευτικοί οργανισμοί που παρέχουν ή υπόσχονται on-line εκπαίδευση. Δεν είναι όλα τα ίδια όμως, και εδώ θα αναλύσουμε τι είναι και πως γίνονται τα on-line σεμινάρια. Ποια η διαφορά τους από τα αποθηκευμένα video και τα live στο Facebook!

Continue reading

Νέα, On-Line Σεμινάρια Ομορφιάς!

Παρακολουθήστε ζωντανά σεμινάρια nail art, αποτρίχωσης ή μακιγιάζ από το σπίτι σας, σαν να ήσασταν στη τάξη. Δείτε τους εκπαιδευτές και μιλήστε μαζί τους όπως θα κάνατε από κοντά. Κάντε ερωτήσεις, με φωνή ή κείμενο και δείξτε τις δημιουργίες σας με φωτογραφίες ή κάμερα. Εκτυπώστε τη βεβαίωση παρακολούθησης, και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σας!

Continue reading

ALX Personalized Workshop – 2ος Κύκλος [Απρίλιος – Μάιος]

Μετά την επιτυχία και την αγάπη που δέιξατε για τα σεμινάρια του Μαρτίου, βγήκε η νέα σειρά σεμιναρίων Απριλίου – Μαίου. Δείτε τις ώρες και δηλώστε συμμετοχή στα νέα ALX Open Workshops, τα εξατομικευμένα σεμινάρια πρακτικής εφαρμογής, με βεβαίωση παρακολούθησης! Continue reading

1ο Σεμινάριο Επαγγελματικών Προϊόντων by Farmona

11986030_960653587329079_1223851100_oΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, το πρώτο επαγγελματικό σεμινάριο από τη Spa Basic για τα νέα επαγγελματικά προϊόντα της Farmona. Continue reading