On-Line Σεμινάριο – Παρουσίαση της ALX [Δωρεάν]

Εάν θέλεις να δεις πως είναι τα On-Line σεμινάρια, να μάθεις για τα προϊόντα της ALX Cosmetics και να γνωρίσεις το φανταστικό κόσμο της on-line εκπαίδευσης, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο On-Line Σεμινάριο – Παρουσίαση προϊόντων της ALX Cosmetics εντελώς δωρεάν!

Τα On-Line σεμινάρια, είναι εντελώς διαφορετικά από τα Live που γίνονται στο Facebook τις μαγνητοσκοπημένες παρουσιάσεις. Στο On-Line σεμινάριο οι συμμετέχοντες μπορεί να συμμετέχουν διαδραστικά με εικόνα και ήχο ή μόνο με κείμενο ρωτώντας τον εκπαιδευτή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Για περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το on-line σεμινάριο, διάβασε αυτό το άρθρο εδώ.

Το on-line σεμινάριο παρουσίασης προϊόντων της ALX Cosmetics, θα γίνει στην ειδική πλατφόρμα on-line σεμιναρίων της εταιρείας μας. Την ίδια πλατφόρμα που γίνονται τα υπόλοιπα διαδικτυακά on-line σεμινάρια. Έτσι, αν σε φοβίζει η τεχνολογία, μπορείς να συμμετάσχεις εντελώς δωρεάν και να δοκιμάσεις πως γίνεται το on-line σεμινάριο στην ειδική πλατφόρμα σεμιναρίων μας.

Μπορείς να συμμετάσχεις χωρίς να έχεις ενεργοποιημένη τη κάμερα ή το μικρόφωνό σου και απλά να παρακολουθήσεις. Εάν θέλεις να συμμετάσχεις, μπορείς να “σηκώσεις το χέρι σου” ηλεκτρονικά και εφόσον σου δωθεί ο λόγος να ανοίξεις τη κάμερα ή το μικρόφωνό σου και να μιλήσεις. Αν πάλι δεν έχεις διάθεση για ζωντανή επικοινωνία, μπορείς να γράψεις την ερώτησή σου με το πληκτρολόγιο.

Στο σεμινάριο αυτό, θα δούμε αναλυτικά τα προϊόντα της ALX Cosmetics, όπως τα μονοφασικά ημιμόνιμα, τα special effects ημιμόνιμα, το αυθεντικό AcryGel, Color Gel, πάστες, πλαστελίνες καθώς και όλα τα νέα προϊόντα της ALX.

Η συμμετοχή γίνεται μέσα από το ειδικό site σεμιναρίων PrettyMasters. Δηλώνεις το όνομα και το τηλέφωνό σου, και αποκτάς πρόσβαση στην ειδική πλατφόρμα σεμιναρίων. Εκεί θα βρεις τη συμμετοχή σου ενεργοποιημένη, αφού δεν απαιτείται κάποια πληρωμή (δωρεάν σεμινάριο). Την ημέρα του σεμιναρίου, ενεργοποιείται το κουμπί “είσοδος στο σεμινάριο”, από το οποίο γίνεται η σύνδεση μέσω της ειδικής εφαρμογής.

Σου ακούγεται δύσκολο;
Είναι τ
όσο εύκολο όσο μερικά κλικ! Δοκίμασέ το.

Για να κάνεις εγγραφή στο σεμινάριο της 12 Μαϊου, πάτησε εδώ.

Για εγγραφή στο σεμινάριο της 9 Ιουνίου, πάτησε εδώ.

Για να δεις αναλυτικές πληροφορίες
και εάν έχουν βγει άλλες ημερομηνίες, πάτησε εδώ.

Για απευθείας είσοδο στην ασφαλή σελίδα μελών
και τη πλατφόρμα σεμινάριων, πάτησε εδώ.

Comments

Leave a Reply