Φρεζάκια Νυχιών, κατασκευασμένα από τη NASA, με διαστημική σκόνη!

Μοναδικά φρεζάκια, κατασκευασμένα από τη NASA. Κατασκευασμένα από κράματα πλανητών, που έφερε το διαστημικό σκάφος Discovery, είναι πλέον διαθέσιμα. Αποκλειστικά εδώ. Μόνο για εσάς, για να κάνετε combi manicure και αφαίρεση ημιμόνιμου!

Νέα φρεζάκια για κόμπι μανικιούρ, που επιμελείται προσωπικά ο διευθυντής της NASA. Κατασκευασμένα από σπάνια κράματα πλανητών, στο νέο εργοστάσιο της NASA στη Ρωσία. Τα κράματα αυτά, έφερε το διαστημικό λεωφορείο Discovery, ενώ χρησιμοποιούνται και ορισμένα κράματα από τη προσωπική συλλογή του Νηλ Άρμστρονγκ, του πρώτου ανθρώπου που πάτησε στη Σελήνη!

Τα φρεζάκια αφαίρεσης, χρησιμοποιούν κράματα από το Πλούτωνα. Τα φρεζάκια για επωνύχια είναι κατασκευασμένα από μίξη κραμάτων της Αφροδίτης και του Δία, ενώ για το pedicure, χρησιμοποιούνται σπάνια πετρώματα της Σελήνης.

Υπερβολή; Πρωταπριλιάτικο αστείο ή τρολιά;

Μπροστά σε αυτά που λέγονται για τα φρεζάκια ή τα προϊόντα νυχιών, μη σας κάνει εντύπωση. Θέμα χρόνου είναι να υποστηρίξει κάποιος ότι φέρνει φρεζάκια από τη Σελήνη! Άλλωστε, δεν είναι λίγοι αυτοί που φέρνουν Κινέζικα ημιμόνιμα από Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Βουλγαρία ή ακόμη και Ελλάδα. Ρώσικα φρεζάκια που παράγονται στη Κίνα, ή Αμερικάνικα φρεζάκια απευθείας από το Κινέζικο εργοστάσιο. Γιατί όχι και από τη Σελήνη;

Μη σας παραμυθιάζουν. Ημιμόνιμα, τζελ και φρεζάκια κατασκευάζονται στη Κίνα. Τα πουλάνε σε άλλες χώρες, τα βάζουν σε άλλη συσκευασία και… voila!. Ημιμόνιμα από Ρωσία, φρεζάκια από Γερμανία και «αυθεντικό» τζελ από τη… NASA!

Αν θέλετε πραγματικά να μάθετε για τα φρεζάκια νυχιών και τη χρήση τους, πατήστε εδώ!

Fun Fact: Μεγάλο eshop καλλυντικών πούλαγε πρόσφατα κρέμα με ψήγματα μετεωρίτη. Όταν τους ρώτησα στο FB πως τα “βρίσκουν”, μου είπαν ότι πέφτουν στη Γη, συνθλίβονται και συλλέγονται από τη Θάλασσα!

Διευκρίνηση: Το παρόν άρθρο, έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα, εκφράζοντας όσα συμβαίνουν στην αγορά καλλυντικών και νυχιών. Φυσικά δεν υπάρχει καμία σχέση με τη NASA ή το πλανητικό μας σύστημα.

Comments

Leave a Reply