Νέα, On-Line Σεμινάρια Ομορφιάς!

Παρακολουθήστε ζωντανά σεμινάρια nail art, αποτρίχωσης ή μακιγιάζ από το σπίτι σας, σαν να ήσασταν στη τάξη. Δείτε τους εκπαιδευτές και μιλήστε μαζί τους όπως θα κάνατε από κοντά. Κάντε ερωτήσεις, με φωνή ή κείμενο και δείξτε τις δημιουργίες σας με φωτογραφίες ή κάμερα. Εκτυπώστε τη βεβαίωση παρακολούθησης, και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σας!

Ακούγεται δύσκολο ή περίεργο; Έχετε ήδη πετύχει κάποια “έτοιμα βίντεο” που τα παρουσιάζουν σαν on-line σεμινάρια; Μην ανησυχείτε. Εδώ, θα ζήσετε μία νέα, εντελώς διαφορετική εμπειρία σεμιναρίου! Πατήστε εδώ να διαβάσετε τι είναι τα on-line σεμινάρια και ποια η διαφορά τους από τα Live Video!

ALX Workshop [Δωρεάν]

Τρίωρο, δωρεάν, On-Line σεμινάριο στη χρήση των επαγγελματικών προϊόντων της ALX Cosmetics. Γνωρίστε τα ALX Cosmetics και ελάτε να λύσουμε όλες τις απορίες που έχετε, σε ένα on-line σεμινάριο που μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το σπίτι σας!

Nail Art: Γραμμικό Σχέδιο

Μάθετε γρήγορα και εύκολα να κάνετε εντυπωσιακά γραμμικά σχέδια, σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκεστε.

Αποστείρωση Εργαλείων

Η αποστείρωση είναι η απαραίτητη γνώση κάθε ατόμου που ασχολείται με το χώρο της ομορφιάς. Κάθε τεχνίτρια άκρων οφείλει να αποστειρώνει τα εργαλεία της, ενώ τόσο τα ινστιτούτα αισθητικής όσο και τα κομμωτήρια, οφείλουν να διαθέτουν διαδικασίες αποστείρωσης. Ένα απαραίτητο σεμινάριο για όσους ασχολούνται με το χώρο της ομορφιάς είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες είτε σε κατάστημα.

Nail Art: Mix Nail Salon by Magda

Το Mix Nail Salon by Magda Kyrtsidou, είναι ένα 4ωρο διαδικτυακό σεμινάριο που μπορείτε να παρακολουθήσετε από την άνεση του σπιτιού σας. 4 γεμάτες ώρες με σχέδια που θα μάθετε εύκολα χάρη στη μεταδοτικότητα αλλά και τη τέχνη της Μάγδας!

 

Σχηματισμός Φρυδιών & Συμμετρία Προσώπου

Ο σχηματισμός φρυδιών και η συμμετρία προσώπου είναι απαραίτητες γνώσεις όχι μόνο για όλους τους επαγγελματίες, αλλά και για όλες τις γυναίκες.

 

Nail Art: Magda’s 3D Flowers

Το Magda’s 3D Flowers, είναι ένα 4ωρο on-line σεμινάριο που μπορείτε να παρακολουθήσετε από την άνεση του σπιτιού σας. Εύκολα τρισδιάστατα σχέδια που θα μάθετε να κάνετε με τη βοήθεια και τη καθοδήγηση της Μάγδας!

 

Μακιγιάζ & Χρωματολογία για όλους

Ένα on-line σεμινάριο, που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και τους επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς. Μάθετε τα βασικά βήματα του μακιγιάζ, συνδυασμούς χρωμάτων και πως θα εξελίξετε το μακιγιάζ σας ακόμη και αν είστε εντελώς καινούριοι στο χώρο.

Αποτρίχωση με Κερί

Η αποτρίχωση έχει γίνει απαραίτητη γνώση σχεδόν για όλους όσους ασχολούνται με το χώρο της ομορφιάς. Αρκετά Nail Studio απαιτούν από τις τεχνίτριες άκρων να γνωρίζουν αποτρίχωση, ως βασική προϋπόθεση για την εργασία τους στα καταστήματα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε πάνω στο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει, ή πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα σεμινάρια.

Comments

Leave a Reply