Αφαίρεση τεχνητών, τζελ, ακρυλικού και ημιμόνιμου στο σπίτι!

πακέτο αφαίρεσηςΤώρα που μένουμε σπίτι και το τζελ έχει κατέβει, ήρθε η ώρα να το αφαιρέσουμε. Πως θα κάνουμε όμως στο σπίτι αφαίρεση τεχνητών; Εύκολα και γρήγορα με το νέο πακέτο αφαίρεσης ημιμόνιμου και τεχνητών και τις οδηγίες εδώ! Το πακέτο περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστείτε για την αφαίρεση και κοστίζει μόλις 24,90 €.

Ξεχάστε το μούλιασμα σε ασετόν που προκαλεί αλλεργίες και την αναμονή με βαμβάκι και αλουμινόχαρτο. Με το ειδικό κεραμικό φρεζάκι, θα κάνετε εύκολη αφαίρεση τεχνητών στο σπίτι καθώς και αφαίρεση ημιμόνιμου, χωρίς ταλαιπωρία και χωρίς αλλεργίες.

πακέτο αφαίρεσηςΤο σετ περιλαμβάνει:

  • Φορητό τροχό με μπαταρία
  • 3 φρεζάκια τροχολιθάκια
  • 1 φρεζάκι γυαλίσματος
  • 1 φρεζάκι διαμαντόφρεζας
  • 1 κεραμικό φρεζάκι ειδικό για αφαίρεση
  • 1 λίμα ALX
  • 1 μπάφερ

Πατήστε εδώ για να δείτε το πακέτο στο AlexEshop.com

Ο τροχός λειτουργεί με δύο αλκαλικές μπαταρίες τύπου ΑΑ οι οποίες δεν περιλαμβάνονται. Είναι ιδανικός για οικιακή χρήση και αφαίρεση ημιμόνιμου. Η ισχύς του είναι ικανοποιητική χωρίς να είναι υπερβολική για να δημιουργήσει τραυματισμούς. Δεν κάνει για pedicure.

Οδηγίες Χρήσης

  1. Βάζουμε το κόκκινο κεραμικό φρεζάκι και με ευθείες κινήσεις από πάνω προς τα κάτω, αφαιρούμε το ημιμόνιμο. Δεν περνάμε ξανά το ίδιο σημείο, για να μη τραυματίσουμε το νύχι.
  2. Κάνουμε την ίδια διαδικασία για όλο το νύχι, χωρίς να πιέζουμε ιδιαίτερα δυνατά.
  3. Τα υπολείμματα που τυχόν έχουν μείνει τα αφαιρούμε με τη λίμα.
  4. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα τροχολιθάκι για τα υπολείμματα.
  5. Αφού έχει αφαιρεθεί όλο, περνάμε την επιφάνεια του νυχιού με το μπάφερ.
  6. Τέλος, περνάμε τα νύχια με το φρεζάκι γυαλίσματος

Για να αφαιρέσετε ακρυλικό, τζελ ή acrygel, θα χρειαστεί λίγο περισσότερη επιμονή κατά στο πρώτο βήμα. Κανονικά προτείνουμε στις τεχνίτριες να χρησιμοποιούν φρεζάκι καρβιδίου που είναι πιο σκληρό, αλλά θέλει περισσότερη τεχνική. Μπορεί να σας πάρει λίγα λεπτά παραπάνω με το κόκκινο κεραμικό, αλλά θα είναι πιο ασφαλές και φιλικό για τα νύχια σας.

Συνεχίστε τη περιποίηση

Μετά την αφαίρεση, προτείνουμε να βάλετε λαδάκι επωνυχίων ή κάποια θεραπεία όπως με ασβέστιο, ή τη complete repair. Εάν τα νύχια σας είναι ταλαιπωρημένα, μία θεραπεία είναι η καλύτερη λύση, ιδίως τώρα που μένουμε σπίτι. Διαφορετικά, δείτε τα πακέτα ημιμόνιμου αλλά και τα πακέτα acrygel, τζελ ή ακρυλικού για να κάνετε νέα εφαρμογή, πατώντας εδώ.

Δείτε όλα τα πακέτα προσφορών και πολλά ακόμη, εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Comments

Leave a Reply