Εγγύηση Ημιμόνιμου ALX Gel Polish (με επιστροφή χρημάτων)!

best choiceΠαρότι τα καλλυντικά δεν καλύπτονται από τη νομοθεσία περί επιστροφής προϊόντων (υπαναχώρηση 14 ημερών), η εταιρεία μας είναι για άλλη μία φορά πρωτοπόρος στην εξυπηρέτηση πελατών, δίνοντας 3 διαφορετικές εγγυήσεις στα ημιμόνιμα ALX Gel Polish – One Step.

Οι εγγυήσεις μας είναι γραμμένες με απλά και κατανοητά λόγια και όχι νομικές και δικηγορίστικες έννοιες. Θέλουμε να είστε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα μας και σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα να απευθυνθείτε σε εμάς για να το λύσουμε, με το καλύτερο δυνατό τρόπο :).

Δοκιμάστε τα νέα ημιμόνιμα ALX Gel Polish, και εάν δεν μείνετε ευχαριστημένη μπορείτε να τα επιστρέψετε και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω (εκτός μεταφορικών), σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων, εδώ διευκρινίζουμε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις των τριών διαφορετικών εγγυήσεων που παρέχουμε:

  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ON-LINE

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Τα ημιμόνιμα ALX Gel Polish είναι ημιμόνιμα one-step που δε χρειάζονται βάση ή top. Είναι ένα καινούριο προϊόν και θέλουμε να το δοκιμάσετε χωρίς το άγχος ή το φόβο του να «μην σας κάνει» ή να «μην κάνει αυτό που λέει».

Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε το προϊόν και εάν δεν κάνει αυτό που λέει, να μας το επιστρέψετε πίσω και να πάρετε τα χρήματά σας. Έχετε στη διάθεσή σας 10 μέρες για να δοκιμάσετε το προϊόν. Εάν δεν σας κάνει μπορείτε να το επιστρέψετε και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Προϋποθέσεις– Οροι Εγγύησης

  • Εντός 10 ημερών από τη παραλαβή της παραγγελίας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ζητήσετε την επιστροφή. Δεν πρέπει εντός 10 ημερών να έχει επιστρέψει το προϊόν. Για αυτό έχετε ακόμη μία εβδομάδα.
  • Ισχύει για μέχρι 5 ημιμόνιμα. Θεωρούμε ότι για να δοκιμάσετε ένα προϊόν αρκούν 5 χρώματα. Εάν δε μείνετε ικανοποιημένη μπορείτε να τα επιστρέψετε. Εάν αγοράσατε παραπάνω από 5 χρώματα τότε δεν πρόκειται για «δοκιμαστική παραγγελία», και δεν ισχύει η εγγύηση.
  • Ισχύει μόνο για τη πρώτη σας παραγγελία. Ο σκοπός της εγγύησης είναι να ελέγξετε ένα καινούριο προϊόν και αν δεν σας κάνει να το επιστρέψετε.
  • Δεν έχετε δικαίωμα εκ νέου αγοράς. Από τη στιγμή που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν επειδή δεν σας ικανοποίησε, δεν μπορείτε να το αγοράσετε ξανά. Άλλωστε δεν έχει λογική να αγοράσει κάποιος ένα προϊόν που επέστρεψε.
  • Πρέπει να μην είναι άδειο(τουλάχιστον 50%). Η δοκιμή ενός προϊόντος προϋποθέτει ότι δεν θα εξαντληθεί. Άρα, το προϊόν που θα επιστρέψετε θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 50% της αρχικής του ποσότητας.
  • Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται με τραπεζική κατάθεση ή με επιστροφή στη κάρτα που χρεώθηκε.
  • Τα έξοδα μεταφοράς δεν επιστρέφονται.
  • Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην έδρα της εταιρείας μας με δικό σας μέσο ή εταιρεία ταχυμεταφορών. Δεν κάνουμε παραλαβές από το ταχυδρομείο. Για την εξυπηρέτησή σας παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής με δική μας courier με κόστος 4 € (λόγω ειδικής συμφωνίας).

Πρόταση:
Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα ημιμόνιμα επικοινωνήστε αρχικά μαζί μας. Θα συζητήσουμε για την εφαρμογή και θα σας δώσουμε οδηγίες. Εάν τελικά δεν ικανοποιηθείτε από το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε. Οποιεσδήποτε οδηγίες σας δώσουμε δεν θα επηρεάσουν την εγγύηση.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα ALX Gel Polish είναι ημιμόνιμα βερνίκια και όλα τα καλλυντικά και ιδιαίτερα τα ημιμόνιμα, είναι ευπαθή προϊόντα. Πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό περιβάλλον και να μην εκτίθενται στον ήλιο ή τις υπεριώδης ακτινοβολίες (uv).

Δεν βρισκόμαστε σε όλα τα στάδια της μεταφοράς, και μπορεί μέχρι να έρθουν στα χέρια σας κάποια προϊόντα να έχουν αλλοιωθεί. Σε αυτή τη περίπτωση, έχετε 10 μέρες να μας ενημερώσετε. Θα διενεργηθεί έλεγχος σε όλη τη παρτίδα και εάν δεν είναι σφάλμα παραγωγής θα σας το αντικαταστήσουμε με ένα ίδιο. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει αντικατάσταση με άλλο χρώμα.

Ο λόγος που δίνουμε 10 μέρες και όχι παραπάνω, είναι διότι πρέπει να είμαστε και δίκαιοι. Όπως μπορεί να «καταστραφεί» ένα προϊόν από τη μεταφορά που το αναλαμβάνουμε ως δική μας ευθύνη, μπορεί να καταστραφεί και από τη χρήση του. Για αυτό, παρακαλούμε να ελέγχετε τα προϊόντα. Εμείς σας δίνουμε 10 ημέρες για τον έλεγχό τους 🙂

ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ONLINE

Αν και προσπαθούμε να βγάζουμε όσο το δυνατόν πιο πιστές φωτογραφίες γίνεται, είναι αλήθεια ότι μέσω φωτογραφίας ή μέσω Internet δεν φαίνονται σωστά τα χρώματα.

Περί το τέλος Νοεμβρίου πιστεύουμε ότι θα έχουμε αρκετά καλό χρωματολόγιο και θα διαθέτουμε και παλέτες νυχιών. Σε κάθε περίπτωση όμως, εάν δεν σας αρέσει ένα χρώμα, μπορούμε να κάνουμε αντικατάσταση.

Η εγγύηση αντικατάσταση χρώματος ισχύει με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Η ενημέρωση γίνεται ενός 3 ημερών από τη παραλαβή τους.
  • Το χρώμα δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
  • Εάν δεν μπορείτε να το φέρετε προσωπικά, μοιραζόμαστε το κόστος μεταφοράς. Εσείς πληρώνετε τα έξοδα αποστολής του σε εμάς, και εμείς τα έξοδα αποστολής του σε εσάς.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας:

Μέσω Facebook στις σελίδες μας:

ή στο 211.8.50.60.70

 

Comments

Leave a Reply