I LOVE ALX (and ALX loves you back) – Διαγωνισμός φωτογραφίας!

Αγαπάς τα ALX; Και τα ALX σε αγαπάνε! Δημιούργησε με ημιμόνιμα ALX Gel Polish και κέρδισε απίθανα δώρα ALX συνολικής αξίας 255 €. Ανέβασε τις δημιουργίες σου στο Instagram μέχρι τις 30/6 με τα hashtag του διαγωνισμού και οι 3 πρώτοι θα κερδίσουν συνολικά 57 ημιμόνιμα, αξίας 255 € με δωρεάν αποστολή. Διάβασε εδώ όλες τις πληροφορίες του διαγωνισμού μας και πάρε μέρος!.

Βραβεία

1ος Νικητής: Όλα τα τριφασικά special χρώματα σε 8 ml (18 ημιμόνιμα αξίας 142,20 €)

2ος Νικητής: Όλα τα νέα χρώματα σε συσκευασία 3 ml (29 ημιμόνιμα αξίας 84,10 €)

3ος Νικητής: 10 ημιμόνιμα σε συσκευασία 3 ml ελεύθερης επιλογής (αξίας 29 €)

Σε όλα ισχύει δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας.

Πως λαμβάνω μέρος

Ανέβασε τα νύχια που φτιάχνεις χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ALX ημιμόνιμα στο facebook group μας εδώ: https://www.facebook.com/groups/alexmakemepretty/ και βάλε τα hashtag #ILoveALX #ALXCosmetics #imimonimo και τον αριθμό του ημιμόνιμου που χρησιμοποίησες. Πχ για το Νο 16 γράψε #ALX16 μέχρι τις 30/6/17 στις 23:59.

Νικητής

Τη Παρασκευή 7/7 στις 22:00, όποια φωτογραφία έχει τα περισσότερα like θα κερδίσει!

Προσοχή: Η τελευταία φωτογραφία που θα λάβει μέρος θα πρέπει να έχει ανέβει στις 30/6. Μετά για 7 μέρες θα γίνεται μόνο ψηφοφορία, χωρίς να λαμβάνουν μέρος άλλες συμμετοχές.

Διευκρινίσεις

  • Μπορείς να συμμετάσχεις με όσες φωτογραφίες θέλεις
  • Μπορείς να βάλεις όσα hashtag θέλεις, αρκεί να υπάρχουν τα υποχρεωτικά: #ILoveALX #ALXCosmetics #imimonimo και ο αριθμός του ή των ημιμόνιμων (#ALX301 για το 301).
  • Μπορείς να κοινοποιήσεις τις φωτογραφίες οπουδήποτε (Instagram, Facebook, Twitter κλπ) αρκεί να είναι σε Ελληνικά group ή τοποθεσίες. Η αρχική φωτο θα πρέπει να είναι στο group, για να “μαζεύει” τα like.
  • Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά και μόνο ALX ημιμόνιμα.
  • Μπορείς (και καλό είναι να το κάνεις) να βάζεις στη φωτογραφία το όνομα, το λογότυπο ή κάποιο άλλο σήμα ότι η φωτογραφία είναι δική σου.

Συμβουλές

  • Βάλε όσο περισσότερα hashtag μπορείς, για να εμφανίζεται περισσότερο η φωτογραφία σου.
  • Κάνε κοινοποίηση τη φωτογραφία σε όσες περισσότερες σελίδες μπορείς
  • Κοινοποίησέ τη στο προφίλ σου, σε σελίδες με νύχια ή όπου αλλού θέλεις. Όσο περισσότερες κοινοποιήσεις τόσο πιο πολλά like!
  • Χρησιμοποίησε επιπλέον hashtag, όπως τα παρακάτω ή κάνε tag profiles όπως τα παρακάτω:

Παράδειγμα:
#ILoveALX #ALXCosmetics #imimonimo #alxgelpolish #alexeshop #alexmakemepretty @alxcosmetics @alexmakemepretty #summercolors #nails #nailart #naildesign #lovenails #beautyfulnails

… και φυσικά όσα ακόμη hashtag η όσες φίλες θέλεις!

 

Λόγοι Αποκλεισμού Φωτογραφίας

Μην χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε άλλο

Σε περίπτωση που στη φωτογραφία έχει χρησιμοποιηθεί οτιδήποτε άλλο εκτός από ημμόνιμα ALX Gel Polish, η φωτογραφία ακυρώνεται από το διαγωνισμό. Εξαίρεση αποτελεί η χρυσόσκονη που δεν είναι σε μορφή βερνικιού και τα στρας. Σε περίπτωση χρήσης καθρέπτη, mermaid, άλλων προϊόντων ή βερνικιών άλλης εταιρείας ακόμη και για σχέδιο, η φωτογραφία ακυρώνεται από το διαγωνισμό.

Μην «αγοράσεις» like ή μην πας σε «ανταλλαγές like» από το εξωτερικό

Είναι γνωστό ότι κυκλοφορούν εταιρείες που «πουλάνε» like ή group του εξωτερικού που κάνουν «ανταλλαγές». Σε περίπτωση που η φωτογραφία έχει περισσότερα από 20% like από το εξωτερικό ή profile ξένων (και κυρίως Ασιατικές χώρες) η φωτογραφία θα αποκλείεται από το διαγωνισμό.

Όροι Διαγωνισμού

Οι όροι μας είναι απλοί και είναι οι παραπάνω. Δεν έχει ψιλά γράμματα. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την αποδοχή των όρων του όπως αναλύθηκαν παραπάνω, και επιπλέον τη παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης της φωτογραφίας από την εταιρεία μας, εφόσον συμμετέχει στο διαγωνισμό. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις φωτογραφίες του διαγωνισμού σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο.

Καλή Επιτυχία και Καλές Δημιουργίες!

I LOVE ALX

… and ALX Loves You Back 🙂

Comments

Leave a Reply