Νέο PrettySaloon, στη Δάφνη!

Ανοιξε το νέο, ολοκαίνουριο PrettySaloon στη Δάφνη, δίπλα από το μετρό, στη πλατεία Καλογήρων.

Pretty Saloon, το νέο κατάστημα ομορφιάς από το Alex Make Me Pretty!

Το νέο PrettySaloon, βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, δίπλα από τη Λ.Βουλιαγμένης και το Μερό. Βρίσκεται στην Ελλης 6, στο δρόμο που βρίσκεται η Εθνική Τράπεζα, το ΙΚΑ, το Ταχυδρομείο, τα γραφεία του Δήμου και είναι πλήρως προσβάσιμο από όλες τις περιοχές μέσω της Βουλιαγμένης, του Μετρό και πλήθους λεοφωρείων.

prettysaloon_map_dafniΤο PrettySaloon Δάφνης, ακολουθεί τον ίδιο επιτυχημένο σχέδιο του PrettySaloon των αμπελοκήπων με χαμηλές τιμές που δεν υπονομεύουν την ποιότητα και ασφάλεια, προϊόντα υψηλής ποιότητας και εκτεταμένο ωράριο λειτουργίας.

Με το καλύτερο σύστημα και μέθοδο αποστείρωσης εργαλείων, δωρεάν σχέδια ή γαλλικό σε όλες τις υπηρεσίες, 350+ χρώματα σε (ημι)μόνιμο βερνίκι,  εύθυμο και εξυπηρετικό προσωπικό, σε ένα χώρο 110 τετραγωνικών, που σας περιμένει κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το ωράριο λειτουργίας περιλαμβάνει:

Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00 – 21:00
Σάββατο: 9:00 – 20:00

Τις 8 Κυριακές του χρόνου που επιτρέπεται τα καταστήματα να είναι ανοιχτά, το ωράριο είναι: 11:00 – 20:00.

Επιπλέον, σε όλες τις ημέρες που δεν είναι επίσημες και υποχρεωτικές αργίες, τα PrettySaloon παραμένουν ανοιχτά (ορισμένες φορές με μειωμένο ωράριο), όπως 28η Οκωβρίου, Επόμενη μέρα Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιά κλπ.

Δείτε αναλυτικά πότε είναι ανοιχτά τα PrettySaloon πατώντας εδώ.

 

Comments

Leave a Reply