Το PrettyAvenue αμπελοκήπων ανανεώθηκε και έγινε PrettySaloon

Pretty Saloon, το νέο κατάστημα ομορφιάς από το Alex Make Me Pretty!Το ανανεωμένο PrettySaloon, λειτουργεί από 1η Απριλίου υπό τη διεύθυνση του Alex Make Me Pretty, με νέες υπηρεσίες, πλήρες ανανεωμένο site, και νέο τηλέφωνο για ραντεβού (211.77.0.77.88).

Σχετικά με το PrettyAvenue

Ύστερα από τη συνεχή μείωση των καταστημάτων του εμπορικού κέντρου Capitol, αλλά και τη μετατροπή του σε κτίριο γραφείων και σχολών, το PrettyAvenue στο κέντρο σταμάτησε τη λειτουργία του.

Αυτό είχε σαν άμεσο αποτέλεσμα, να επηρεαστεί το PrettyAvenue των αμπελοκήπων, που λειτουργούσε ως franchising κατάστημα. Μετά το κλείσιμο του PrettyAvenue, το κατάστημα των αμπελοκήπων μεταφέρθηκε στη πλήρη ιδιοκτησία του Alex Make Me Pretty και μετονομάστηκε σε PrettySaloon.

Συνδρομές PrettyAvenue

Το Alex Make Me Pretty και το PrettySaloon, παρότι δεν έχουν την υποχρέωση, καλύπτουν όχι μόνο τις συνδρομές manicure που αγοράστηκαν από το κατάστημα των αμπελοκήπων, αλλά και όλες τις συνδρομές manicure που αγοράστηκαν από το κατάστημα του κέντρου που έκλεισε.

Ειδικά για τους πελάτες με e-Light, επειδή το PrettySaloon δεν παρέχει τέτοιες υπηρεσίες, κάναμε συνεργασία με studios που προσφέρουν 3 δωρεάν συνεδρίες σε πρώην πελάτες του PrettyAvenue.

Το PrettySaloon σας περιμένει με νέες προσφορές που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο νέο site, http://www.prettysaloon.com  

Comments