Το Alex Make Me Pretty χορηγός στα Mr Gay Greece & Cyprus 2012

Το Alex Make Me Pretty, είναι επίσημος χορηγός του ετήσιου διαγωνισμού Mr Gay Greece & Cyprus 2012, προσφέροντας δωροεπιταγές στους νικητές για υπηρεσίες ομορφιάς στο PrettyAvenue.

Στο Alex Make Me Pretty, υποστηρίζουμε έμπρακτα την ομορφιά σε όλα της τα επίπεδα, την ατομική ελευθερία, τη μοναδικότητα κάθε ατόμου και το δικαίωμα για ελεύθερη έκφραση. Ο τελικός του διαγωνισμού θα γίνει στο S-Cape τη Κυριακή 10 Ιουνίου, με παρουσιάστρια τη Μίνα Ορφανίδου. Η βραδιά θα πλαισιωθεί από αρκετά happenings και τολμηρά show. Ελάτε για μία διαφορετική βραδιά, για να αναδείξουμε μαζί τον ωραιότερο gay ή bisexual άνδρα.

Παρουσιάζουν: Μίνα Ορφανίδου & Jiulio Spatola

Ζωντανά, στη σκηνή του Scape:

  • Maximo De marco
  • Derek Liontis
  • Zirconia Starfighter
  • X-Action Boys

Λίγα λόγια για το Mister Gay Greece Foundation: Είναι ο επίσημος διαγωνισμός για την ανάδειξη του πιο περήφανου gay ή bisexual άντρα Ελλάδας & Κύπρου. Ο θεσμός δίνει τη δυνατότητα σε Έλληνες, Κύπριους άλλα και ξένους μόνιμους κάτοικους Ελλάδας να συμμετέχουν, αφού διαγωνίζονται για συνολικά 8 τίτλους. Δεν πρόκειται για καλλιστεία ομορφιάς αλλά για τον διαγωνισμό που θα αναδείξει τον άντρα που θα έχει την τόλμη να εκπροσωπήσει επάξια την εικόνα του σύγχρονου gay ή bisexual σε οποιαδήποτε συνέντευξη του ζητηθεί από την διοργάνωση, αυτόν τον άντρα που θα κάνει το σύνολο της lgbt κοινότητας να αισθάνεται περήφανη για τη εκπροσώπησή του.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.mistergay.gr/

Comments

Leave a Reply