Αφαίρεση Acrygel – Πως γίνεται σωστά!

Δείτε πως γίνεται η αφαίρεση του Acrygel, καθώς και οποιουδήποτε υλικού τεχνητών όπως το τζελ ή το ακρυλικό, αφού το acrygel, είναι ένα προϊόν τεχνητών νυχιών. Όπως κάθε προϊόν για τεχνητά νύχια, βγαίνει πιο δύσκολα από το ημιμόνιμο ή άλλα είδη βερνικιού, αφού ο σκοπός του είναι ακριβώς αυτός: να έχει μεγάλη διάρκεια και αντοχή.

Γενικός κανόνας για το Acrygel όπως και όλα τα προϊόντα που πολυμερίζονται, είναι ότι διαβρώνουν με το καθαρό ασετόν και αφαιρούνται με τρίψιμο.

Φρεζάκι Καρβιδίου

Η σωστή μέθοδος αφαίρεσης είναι με τροχό

Ξεκινάμε με ένα φρεζάκι καρβιδίου προκειμένου να βγάλουμε τη μεγάλη ποσότητα acrygel. Το καρβίδιο επειδή είναι σκληρό μέταλλο δεν φθείρεται εύκολα και αφαιρεί μεγαλύτερη ποσότητα υλικού.

Κεραμικό Φρεζάκι

Όταν όμως πλησιάσουμε στο νύχι, αλλάζουμε σε κεραμικό φρεζάκι, προκειμένου να κάνουμε πιο ήπια αφαίρεση, να μη καίει στο πελάτη και να είναι πιο φιλικό ως προς την επιφάνεια του νυχιού.

Στο τέλος μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε λίμα ή και ασετόν για τυγχόν υπολείμματα.

πακέτο αφαίρεσης

Πακέτο Αφαίρεσης με Τροχό

Θέλετε να κάνετε αφαίρεση acrygel ή τεχνητών στο σπίτι; Δείτε το πακέτο αφαίρεσης με τροχό και φρεζάκι, μόνο με 24,90 €. Περιλαμβάνει τροχό οικιακής χρήσης, λίμα ALX, μπάφερ, 3 τροχολιθάκια, 1 διαμαντόφρεζα, 1 φρεζάκι γυαλίσματος και κεραμικό φρεζάκι κόκκινο ή μπλε για αφαίρεση. Πατήστε εδώ για να δείτε το πακέτο προσφοράς από το alexeshop.com

 

Αφαίρεση με λίμα, pusher και ασετόν

Αν και δε προτείνεται ως μέθοδος για την αφαίρεση του Acrygel, αν είστε διακοπές, στο σπίτι σας ή κάπου που δεν έχετε πρόσβαση σε μία τεχνίτρια άκρων, μπορείτε να αφαιρέσετε το υλικό με λίμα, pusher, ασετόν και αρκετή υπομονή! Ακόμη και για το σπίτι ή τις διακοπές, προτείνουμε το παραπάνω πακέτο αφαίρεσης, που έχει μόνο 24,90 € και θα σας γλυτώσει από πολύ κόπο!

Προσοχή όμως, το ασετόν θα πρέπει να είναι 100% ασετόν και όχι από το super market. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα κάνει απολύτως τίποτα.

Αρχικά γδάρτε το υλικό με τη λίμα ή το pusher. Κάντε μεγάλες γραμμές αν είναι εφικτό και βάλτε τα δάχτυλα μέσα στο ασετόν ή τυλίξτε το με βαμβάκι και αλουμινόχαρτο.

Αφήστε 5 λεπτά (όχι παραπάνω) και δοκιμάστε να βγάλετε λίγη από την πάνω στρώση με το pusher. Επαναλάβετε με το ασετόν και τέλος βγάλτε τα τελευταία υπολείμματα με λίμα.

Η αφαίρεση με λίμα και ασετόν δεν ενδείκνυται ως τρόπος αφαίρεσης, αλλά ως μέθοδος ανάγκης.

Διαβάστε εδώ, πως γίνεται η εφαρμογή του AcryGel καθώς και τα συνηθέστερα λάθη.

Σε κάθε περίπτωση να προτιμάτε την αφαίρεση από κάποιον επαγγελματία, καθώς η λανθασμένη αφαίρεση κάνει ζημιά στα νύχια μας. Τα υλικά ονυχοπλαστικής δεν καταστρέφουν τα νύχια όταν εφαρμόζονται και αφαιρούνται σωστά. Η λάθος αφαίρεση είναι αυτή που κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά στα νύχια.

Acrygel colors

 

Ο ίδιος τρόπος αφαίρεσης ισχύει και για παρεμφερή προϊόντα όπως τα Builder Gel, Ακρυλικό, Polygel, Gumgel, Acrylic Gel, Acrogel, Putty gel, Flexi Gel κλπ.

Comments

Leave a Reply