Δωρεάν Μάσκες από την ALX Cosmetics

Το Alex Make Me Pretty και η ALX Cosmetics, από αυτή τη Δευτέρα 16/3 σε κάθε παραγγελία από το AlexEshop.com ή το CosmeticShop.gr θα περιλαμβάνεται εντελώς δωρεάν, μία υφασμάτινη μάσκα Ελληνικής παραγωγής. Η κίνηση αυτή γίνεται με σκοπό να προμηθευτούν όλοι οι πελάτες μας με τουλάχιστον μία υφασμάτινη μάσκα, καθώς οι ιατρικές μάσκες έχουν σχεδόν εξαντληθεί από ολόκληρη την αγορά, ενώ έχουν εμφανιστεί αρκετά κρούσματα αισχροκέρδιας.

Γιατί δεν υπάρχουν μάσκες

Ιατρική ΜάσκαΑρχικά, λόγω μεγάλης ζήτησης εξαφανίστηκαν όλες οι μάσκες. Το πρόβλημα όμως διογκώθηκε με τις παρακάτω ενέργειες:

  • Απαγορεύτηκαν οι εξαγωγές μασκών από πολλές χώρες
  • Τελείωσαν οι πρώτες ύλες για τη παραγωγή μασκών
  • Αρκετά κράτη δέσμευσαν όλη τη παραγωγή μασκών για τα νοσοκομεία
  • Το Ελληνικό κράτος δέσμευσε όλες τις μάσκες από εργοστάσια και τελωνεία

Η τιμή της μάσκας έχει ξεπεράσει τα 2-3 ευρώ και ο κύριος λόγος είναι η έλλειψη πρώτης ύλης και εργοστασίων παραγωγής. Οι εισαγωγές έχουν απαγορευτεί με αποτέλεσμα να έρχονται με πολύ μεγάλο κόστος.

Υφασμάτινες Μάσκες Παραγωγής μας

Μάσκες Προσώπου

Προκειμένου να καλύψουμε τις τεχνίτριες άκρων, αλλά και να βοηθήσουμε στη κατάσταση, η εταιρεία μας παράγει μικρό αριθμό υφασμάτινων μασκών. Για αυτό το λόγο και κάνουμε δώρο σε κάθε πελάτη 1 μάσκα με κάθε παραγγελία που θα εκτελεστεί από τη Δευτέρα 16/3 από το AlexEshop.com ή το CosmeticShop.gr

Υφασμάτινες μάσκες προς πώληση, είναι διαθέσιμες προς 1,99 €, πατώντας εδώ.

Μάσκα Προσώπου Υφασμάτινη

Οι μάσκες αυτές φτιάχνονται στο χέρι, στην Ελλάδα και παρότι το κόστος παραγωγής τους είναι ιδιαίτερα υψηλό, πωλούνται στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Θα πρέπει να τις πλύνετε πριν τις χρησιμοποιήσετε και προτείνουμε να τοποθετηθούν σε αποστείρωση UV.

Είναι εντυπωσιακό, ότι οι μάσκες που παράγουμε μία-μία στο χέρι μας κοστίζουν λιγότερο από τις ιατρικές μάσκες (χειρουργικές μάσκες μίας χρήσεως) που βρίσκουμε για να διαθέσουμε στην αγορά, οι οποίες έχουν φτάσει να πωλούνται προς 2,5 € και δεν τις προτείνουμε, παρά μόνο σε περίπτωση ιατρικής χρήσης (πχ χειρουργεία κλπ).

Προστατεύουν οι μάσκες από το Κορωνοϊό;

Χειρουργική Μάσκα ΠροσώπουΜε τη χρήση της μάσκας και μόνο, σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ασφαλείς. Μειώνουμε όμως τις πιθανότητες να εισπνεύσουμε μολυσμένα μικροσωματίδια. Σύμφωνα με όσα λένε οι ειδικοί, τα μικροσωματίδια αυτά μπορούν να εισέλθουν και από τα μάτια μας, όμως σίγουρα φορώντας μάσκα μειώνουμε τις πιθανότητες.

Το πιο σημαντικό, είναι να φοράει μάσκα όποιος έχει  ήδη τον ιό, για να μη το μεταδώσει σε άλλους. Με τη δυνατότητα που έχει αυτός ο ιός να επωάζεται για 14 μέρες χωρίς συμπτώματα και επειδή δε γνωρίζουμε ποιος μπορεί να έχει τον ιό, είναι καλύτερο να φοράνε όλοι οι πελάτες μάσκα όταν έρχεστε σε κοντινή επαφή, όπως γίνεται στη παροχή υπηρεσιών ομορφιάς.

Comments

Leave a Reply