Εφαρμογή Acrygel: Πως γίνεται και τα συνηθέστερα λάθη!

Το AcryGel είναι το νέο υλικό για τεχνητά νύχια της ALX Cosmetics. Είναι το μοναδικό αυθεντικό AcryGel που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά, με βεβαίωση από το υπουργείο εμπορίου (αριθμός N246616). Διαβάστε αναλυτικά, πως γίνεται η εφαρμογή, καθώς και τα συνηθέστερα λάθη κατά την εφαρμογή acrygel.

Τρόπος Χρήσης:

  1. Κάνουμε προετοιμασία του φυσικού νυχιού
  2. Βάζουμε ALX Primer και αφήνουμε να στεγνώσει φυσικά
  3. Βάζουμε ALX Βάση Ημιμόνιμου ή ALX Rubber Base και πολυμερίζουμε 30-60 δευτερόλεπτα σε LED ή 2 λεπτά σε UV
  4. Βάζουμε ALX Acrygel και πολυμερίζουμε 2 λεπτά σε LED ή 4 σε UV
  5. Διαμορφώνουμε το νύχι εάν απαιτείται με λίμα ή τροχό
  6. Βάζουμε ημιμόνιμο χρώμα αν θέλουμε
  7. Βάζουμε ALX No Wipe Top ή ALX Wipe Top ή ALX Rubber Top ή ALX Matte Top και πολυμερίζουμε 60 δευτερόλεπτα σε LED

Χρήσιμες Συμβουλές:

Βάζουμε πάντα ALX Primer στο φυσικό νύχι για να αφαιρέσει λιπαρότητα και υγρασία. Αφήνουμε οπωσδήποτε για 4-5 λεπτά για να στεγνώσει χωρίς να το φυσίξουμε και χωρίς να το ακουμπήσουμε. Το Primer ΔΕΝ πολυμερίζεται και δε το βάζουμε σε ανεμιστήρα.

Για να δουλεύεται το AcryGel, βουτάμε το πινέλο σε οινόπνευμα. Προσοχή: όχι σε ασετόν αλλά σε οινόπνευμα που να μη περιέχει λάδι ή άλλα συστατικά. Απλό λευκό οινόπνευμα από φαρμακείο ή super market.

Μπορείτε να κάνετε τοποθέτηση σε φυσικό νύχι, με πλαστικά tips, φόρμες, ή dual tips. Σε περίπτωση τοποθέτησης με dual tips δεν βάζουμε δεύτερη φορά υλικό από πάνω.

Μπορείτε να βάλετε χρωματιστό AcryGel επιλέγοντας μέσα από 17 χρώματα ή να κάνετε απευθείας χτιστό γαλλικό χωρίς ημιμόνιμο!.

Τι κάνω λάθος;

Τα πιο συχνά λάθη στην εφαρμογή με Acrygel είναι:

1. Δεν βάλατε Primer ή βάλατε κάποιο άλλο υλικό άλλης εταιρείας. Αρκετές εταιρείες βγάζουν προϊόντα όπως βάση ή άλλα είδη που πολυμερίζονται και τα ονομάζουν primer. Δεν έχουν καμία σχέση όμως. Χρησιμοποιήστε το Primer της ALX για να αφαιρέσει σωστά τη λιπαρότητα και υγρασία του νυχιού.

2. Δεν αφήσατε το primer να στεγνώσει 4-5 λεπτά. Θέλει οπωσδήποτε 4-5 λεπτά πραγματικού χρόνου, γιατί δεν περιέχει οξέα.

3. Βάλατε υπερβολικά πολύ οινόπνευμα. Το οινόπνευμα το χρησιμοποιούμε για να βρέξουμε το πινέλο και να μη κολλάει το υλικό πάνω στο πινέλο. Δεν βάζουμε οινόπνευμα πάνω στο νύχι και φροντίζουμε να μην πηγαίνει οινόπνευμα κάτω από το υλικό κατά τη τοποθέτηση. Το οινόπνευμα αποτρέπει τη συγκόλληση του acrygel με το εργαλείο και αν βάλουμε πολύ μπορεί να κάνει φουσκάλες ή να μη κολλήσει σωστά στο νύχι.

4. Το οινόπνευμα έχει μέσα λάδι ή άλλα συστατικά. Δεν θέλει λάδι ή γλυκερίνη. Δοκιμάστε με καθαρό οινόπνευμα από το φαρμακείο.

Αφαίρεση AcryGel

Θέλετε να διαβάσετε πως αφαιρείται το AcryGel; Διαβάστε εδώ αναλυτικά τη διαδικασία αφαίρεσης.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα διαθέσιμα AcryGel της ALX Cosmetics.

Acrygel colors

Comments

Leave a Reply