Καλοκαιρινά χρώματα ALX One Step και Νέα Special Color Effects!

Ήρθαν τα νέα 29 καλοκαιρινά χρώματα της ALX Cosmetics σε μπουκαλάκι των 8 ml με 4,90 € και 3 ml με 2,90 €. Τα χρώματα δημιουργήθηκαν σύμφωνα με όσα ζήτησαν τα μέλη του facebook group μας. Μαζί με τα νέα χρώματα ήρθαν για πρώτη φορά 18 ειδικά special effects εγκαινιάζοντας τη νέα τριφασική σειρά. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες και τα νέα χρώματα εδώ…

90 Χρώματα ALX Gel Polish – One Step

Με τη προσθήκη των νέων 29 χρωμάτων που προστέθηκαν, η συλλογή των ALX Gel Polish φτάνει σχεδόν τα 90 χρώματα. Σχεδόν όλα είναι διαθέσιμα σε συσκευασία των 8 ml με 4,90 €, ενώ αρκετά είναι διαθέσιμα σε 15 ml με 8,90 € και 3 ml με 2,90 €.

Τα νέα χρώματα, δηλαδή οι κωδικοί 62 έως 90 είναι διαθέσιμα σε συσκευασίες των 8 ml (4,90 €) και 3 ml (2,90 €).

Τα χρώματα αυτά είναι μονοφασικά, όπως και όλη η σειρά των ALX Gel Polish – One Step, δηλαδή τα χρώματα 1 έως 90.

Δείτε τα χρώματα αυτά στο AlexEshop πατώντας εδώ.

18 Special Effects – ALX Gel Polish – 3 Step

Μαζί με τα νέα καλοκαιρινά χρώματα, ήρθαν και τα νέα τριφασικά χρώματα με special εφέ. Η νέα σειρά ALX Gel Polish – 3 Step, είναι τριφασικά ημιμόνιμα, που χρειάζονται βάση και τοπ. Οι κωδικοί αυτοί είναι από το 301 έως το 318.

Τα χρώματα αυτά είναι Special Effects και βγαίνουν μόνο σε τριφασικά. Βγαίνουν σε συσκευασία των 8 ml και κοστίζουν 7,90 €.

Δείτε τα special effects χρώματα στο AlexEshop πατώντας εδώ.

301 – Chameleon

Το chameleon effect είναι ένα εφέ που δε περιγράφεται εύκολα. Από όποια πλευρά το δούμε αλλάζει το χρώμα του. Η βάση του αποτελείται από χρυσό ιριδίζον αλλά μέσα του είναι σαν να έχει μπλε, πορτοκαλί, κίτρινη ή λευκή χρυσόσκονη που όμως δεν είναι ποτέ στο ίδιο σημείο.

302 – 303 Θερμότητας

Τα 302 και 303 αλλάζουν χρώμα ανάλογα με τη διάθεσή μας. Η διάθεση μεταβάλλει τη θερμότητα του σώματος και τα χρώματα αυτά αλλάζουν με τη θερμοκρασία. Ετσι, αν είστε στη παραλία μπορεί να έχετε μοβ νύχια και όταν βγείτε από τη θάλασσα να έχετε ροζ. Η μεταβολή των χρωμάτων είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αφού είναι σαν να φοράτε δύο διαφορετικά βερνίκια.

Το 302 αλλάζει και από μωβ γίνεται ροζ, ενώ το 303 από σκούρο λαδί γίνεται κόκκινο – πορτοκαλί, σαν το σάπιο μήλο.

304 – Sand Effect

Το Sand Effect έχει εμφάνιση σαν να είναι αμμώδες. Από πάνω γυαλίζει όπως όλα τα χρώματα αφού βάζουμε top, αλλά η εικόνα του δείχνει σαν να είναι πλατινένια άμμος. Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό και ιδιαίτερο εφέ αλλά και χρώμα.

305 – Platinum

Το Platinum εφέ είναι επίσης πολύ εντυπωσιακό. Μοιάζει με το 304 αλλά είναι πιο πλατινένιο και μεταλλικό. Είναι αστραφτερό και κάνει ένα συνδυασμό ασημί μεταλλικού και ροζ. Μαζί με το 304 είναι τα πιο εντυπωσιακά και αστραφτερά χρώματα που θα εντυπωσιάσουν αυτό το καλοκαίρι.

306 – 307 Sugar Effect

Το 306 και το 307 έχουν το εφέ της ζάχαρης και για αυτό λέγεται sugar. Το χρώμα μοιάζει σαν να έχει μέσα μικρούς κόκκους ζάχαρης. Δεν είναι σαν χρυσόσκονη, αλλά περισσότερο μοιάζει σαν μικροί κόκκοι ζάχαρης με διάφορα χρώματα. Είναι γυαλιστερό και δεν έχει την εικόνα της άμμου όπως το Sand Effect. Δεν είναι λαμπερό σαν το Sand ή το Platinum αλλά είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Το 306 και το 307 είναι τα μόνα χρώματα που βγαίνουν σε συσκευασία βάζου των 5 ml επειδή είναι ιδιαίτερα πηχτό σαν χρώμα. Δεν βγαίνει σε μπουκαλάκι με πινέλο όπως όλα τα ημιμόνιμα, αλλά σε βαζάκι και θα πρέπει να το απλώσετε με το πινέλο σας, όπως θα κάνατε με το τζελ. Η εφαρμογή του γίνεται κανονικά με βάση και τοπ όπως όλα τα χρώματα της τριφασικής σειράς.

308 – Snowflake Effect

Το Snowflake είναι ένα ιδιαίτερο σχέδιο. Μοιάζει σαν να έχει διαφορετικού μεγέθους νιφάδες χιονιού σε διάφορα χρώματα. Πορτοκαλί, μαύρο και άσπρο μέσα σε ένα διαφανές στρώμα βερνικιού. Είναι σίγουρα ένα διαφορετικό σχέδιο που θα φορεθεί πολύ το καλοκαίρι!

309 – Furry

Το Furry εφέ μοιάζει να είναι σαν το τρίχωμα από ένα χνουδωτό αρκουδάκι. Είναι γκρι και δεν δημιουργεί πλήρη κάλυψη αλλά αφήνει νερά σε ορισμένα σημεία και δείχνει όπως το τρίχωμα. Η υφή του είναι γυαλιστερή αφού βάζουμε το top από πάνω. Επίσης εντυπωσιακό είναι και με ματ τοπ δίνοντάς του διαφορετική όψη.

310 – 311 Neon

Rave party ή Psychedelic διάθεση; Τα Neon χρώματα θα σας έχουν στο επίκεντρο του club, όταν εμφανιστούν τα black light. Τα Neon χρώματα δεν φωσφορίζουν στο σκοτάδι, αλλά ενεργοποιούνται από το υπεριώδες (neon) φως. Είναι ιδιαίτερα λαμπερά και φωτίζονται ακόμη περισσότερο σε χρώματα όπως τα black light των club.

312 – Metallic

Το 312 είναι ασημί μεταλλικό χρώμα. Ένα ιδιαίτερο χρώμα που αν και δε καθρεπτίζει είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό με τη μεταλλική έντονη εμφάνισή του. Μοιάζει με το μεταλλικό ασημί χρώμα των αυτοκινήτων ή το ιδιαίτερο μεταλλικό χρώμα των graffiti. Σίγουρα εντυπωσιακό και ιδιαίτερο.

313 – 315 Crystal Colors

Τα κρυσταλλικά εφέ είναι ιδιαίτερα χρώματα. Κάνουν το εφέ ενός βαμμένου κρύσταλλου, δηλαδή παραμένουν διαφανή ενώ είναι χρωματισμένα. Φανταστείτε τα νύχια σας σαν ένα κόκκινο, πράσινο ή μωβ κρύσταλλο. Χρησιμοποιήστε το μαζί με άλλα χρώματα για να δώσετε εντελώς διαφορετική όψη.

316 – 317 Clear Color

Τα 316 και 317 είναι καθαρά χρώματα. Κίτρινο έντονο, που μοιάζει με το φωσφοριζέ. Είναι το χρώμα που έχει το στυλό υπογραμμίσεως και καθαρό navy blue. Δύο δύσκολα αλλά πολύ όμορφα χρώματα.

318 – Red Glitter

Το 318 είναι ένα ιδιαίτερο κόκκινο που αποτελείται από glitter. Δεν έχει καθόλου διαφάνεια μέσα του. Δεν μοιάζει δηλαδή καθόλου με βερνίκια που έχουν μέσα glitter. Αντιθέτως, αποτελείται εντελώς από κόκκινο και σκούρο κόκκινο γκλίτερ που δίνει μία ιδιαίτερη και εντυπωσιακή όψη.

Βάση – Matte Top – Wipe Top – Non Wipe Top

Η νέα τριφασική σειρά, χρειάζεται βάση και top. Ετσι, τη νέα σειρά συνοδεύουν η βάση (ALX Gel Polish 3-Step Base) και τρία διαφορετικά top. Με κολλώδη ουσία για να κολλάνε ειδικές σκόνες (όπως mermaid), χωρίς κολλώδη ουσία, και Matte top για να μετατρέψετε οποιοδήποτε χρώμα σε ματ.

Η βάση και τα top κυκλοφορούν σε συσκευασία των 8 ml και κοστίζουν 4,90 €, ενώ είναι συμβατά τόσο με τη μονοφασική και τριφασική σειρά των ALX Gel Polish όσο και με τα περισσότερα ημιμόνιμα χρώματα της αγοράς.

 

Comments

Leave a Reply