Τα νέα ημιμόνιμα που άλλαξαν τα δεδομένα: ALX Gel Polish One-Step

Ηρθαν τα νέα ημιμόνιμα βερνίκια που θα αλλάξουν όσα γνωρίζατε για το ημιμόνιμο μέχρι σήμερα. Τα νέα ALX GEL POLISH είναι ένα μοναδικό, πρωτοποριακό ημιμόνιμο βερνίκι που δεν έχει κολλώδη ουσία, δεν χρειάζεται βάση (base) ή Top για να εφαρμοστεί, και κοστίζει λιγότερο από το 50% από ότι κυκλοφορεί στην αγορά μέχρι σήμερα!

Νέα Ημιμόνιμα βερνίκια ALX GEL POLISH One-Step

Τα βασικά χαρακτηριστικά των ALX Gel Polish είναι:

Είναι «μονοφασικό» ημιμόνιμο

Κάποτε υπήρχε το τριφασικό τζέλ (3-step gel) για το χτίσιμο των τεχνητών νυχιών. Μία τεχνίτρια έπρεπε να έχει το base, το builder και το Top. Μετά, εμφανίστηκε το μονοφασικό τζέλ που όλοι γνωρίζουμε και δεν χρειάζεται 3 υλικά. Με το μονοφασικό τζελ χτίζουμε κατευθείαν τα τεχνητά νύχια.

Ετσι ξεκίνησε και το ημιμόνιμο, σαν τριφασικό προϊόν. Βάση, χρώμα, Top. Πάλι μία τεχνίτρια έπρεπε να έχει 3 προϊόντα ανεβάζοντας το κόστος αρκετά υψηλά. Τώρα, ήρθε το μονοφασικό ημιμόνιμο που δεν χρειάζεται να έχουμε 3 διαφορετικά προϊόντα και μειώνουμε το κόστος αισθητά. Στο ένα τρίτο.

Εχει γυαλάδα και δεν έχει λιπαρότητα

Στο τελείωμα του τριφασικού ημιμόνιμου, πρέπει να αφαιρέσουμε τη κολλώδη ουσία με οινόπνευμα ή με non-acetone. Ετσι, ανακατευόμαστε ξανά με «ξεβαφτικά», ενώ η γυαλάδα δίνεται συνήθως από το Top. Τώρα αυτό δεν απαιτείται. Με το που βγαίνουν τα χέρια από το πολυμερισμό (φουρνάκι) είναι έτοιμα. Δεν χρειάζεται οινόπνευμα ή non-acetone.

Εχει μεγάλη διάρκεια

Το τριφασικό ημιμόνιμο διαρκεί λόγω του Top, που προστατεύει τα υπόλοιπα στρώματα. Εάν όμως για οποιονδήποτε λόγο χαλάσει η προστατευτική στρώση, το ημιμόνιμο θα χαλάσει. Το ALX Gel Polish, είναι μονοφασικό και δεν βασίζεται στη τελευταία στρώση. Ολόκληρο το υλικό είναι ικανό να διατηρηθεί ως μία ενιαία μάζα.

Επιπλέον, τα συστατικά του ALX Gel Polish είναι υψηλής ποιότητας και έχει μεγαλύτερη ποσότητα σε συγκολλητικές ουσίες από ότι τα υπόλοιπα ημιμόνιμα της αγοράς. Αυτό το κάνει να διαρκεί περισσότερο. Ο λόγος φυσικά που τα περισσότερα προϊόντα της αγοράς χρησιμοποιούν λιγότερο Acrylate Copolymer, το συστατικό που δημιουργεί τη προσκόλληση, είναι φυσικά επειδή είναι ακριβό συστατικό.

Εχει πιο εύκολη εφαρμογή

Το τριφασικό ημιμόνιμο είναι πιο δύσκολο στην εφαρμογή του και συχνά γίνονται λάθη. Πρέπει η βάση να τοποθετηθεί σε όλο το νύχι, το χρώμα να καλύψει ακριβώς την ίδια περιοχή και το top να μπει ιδιαίτερα προσεκτικά και να «κλείσει» μπροστά. Εάν δε, χρειαστεί να λιμάρουμε τα νύχια, το πιο πιθανό είναι να χαλάσει το top και να το «πετάξει». Στο μονοφασικό ημιμόνιμο όμως, όλα αυτά είναι παρελθόν.

Εφαρμογή στο μισό χρόνο !!

Χωρίς βάση, χωρίς top και χωρίς λιπαρότητα, ο χρόνος εφαρμογής μειώνεται κάτω από το μισό. Το τριφασικό ημιμόνιμο θέλει τουλάχιστον 2 εφαρμογές και 2 φορές πολυμερισμό παραπάνω. Σε λάμπα UV φθωρισμού, θα θέλαμε τουλάχιστον 6 λεπτά κάθε χέρι και 2 εφαρμογές παραπάνω, δηλαδή τουλάχιστον 10-15 λεπτά λιγότερο.

Δεν καταστρέφει τα νύχια

Το ALX Gel Polish, δεν καταστρέφει τα νύχια ούτε τα κιτρινίζει. Η σύνθεσή του είναι φιλική προς το νύχι και η χρωστική που περιέχει 1-2%. Τα ALX Cosmetics είναι τα μοναδικά καλλυντικά που αναφέρουν τη πραγματική χημική σύσταση των προϊόντων, ενώ περνάνε δερματολογικά τεστ από διεθνείς και εγχώριους φορείς πιστοποίησης.

Εκπληκτική Οικονομία

Το ημιμόνιμο ALX Gel Polish One Step κοστίζει λιγότερο από το 1/4 του κόστους που έχουμε με το τριφασικό ημιμόνιμο. Η οικονομία που κάνουμε είναι εκπληκτικά μεγάλη και κερδίζετε από παντού:

  • ALX_GEL_8_FRONTΑπό την αγορά του υλικού, αφού για κάθε 40 € τριφασικού ημιμόνιμου ξοδεύετε μόνο 20 € (50% έκπτωση)
  • Από τη λιγότερη χρήση της λάμπας UV και τη μεγαλύτερη διάρκειά της (50% παραπάνω διάρκεια). Ετσι δε θα χαλάει η λάμπα τόσο γρήγορα.
  • Από τη μείωση του χρόνου, δηλαδή 50% οικονομία στο χρόνο εφαρμογής. Μπορείτε να βγάζετε σχεδόν δύο πελάτες στο χρόνο που θέλατε για έναν!
  • Από το ότι δε χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή non acetone και βαμβάκι στο τελείωμα για να αφαιρέσετε λιπαρότητα.

… και φυσικά, από τη μοναδική τιμή των ALX Gel Polish, που μειώνει ακόμη περισσότερο το κόστος του ημιμόνιμου!

Δουλεύονται και σαν Τριφασικά

Εάν δεν εμπιστεύεστε ακόμη το μονοφασικό ημιμόνιμο ή πιστεύετε ότι οι πελάτες σας θέλουν να βλέπουν ότι βάζετε περισσότερα υλικά, κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να το δουλέψετε και σαν τριφασικό. Χρησιμοποιήστε το με βάση και τοπ, όπως όλα τα ημιμόνιμα της αγοράς!.

Μπουκαλάκια 3ml και 8 ml

Όλα τalx_gel_polish_category_bigα ημιμόνιμα της αγοράς βγαίνουν σε μπουκαλάκια των 5-8 ml ή των 15 ml. Οι μεγάλες ποσότητες κοστίζουν ακριβά και δύσκολα κάποιος έχει όλα τα χρώματα. Συχνά χαλάνε και στην ουσία πετάμε τα χρήματά μας. Τα ALX Gel Polish λύνουν αυτό το πρόβλημα, αφού όλα τα μονοφασικά χρώματα κυκλοφορούν σε μικρό (3 ml) και κανονικό (8 ml) μπουκαλάκι. Ετσι, μπορείτε να αγοράσετε σε μικρότερη ποσότητα τα χρώματα που δε χρησιμοποιείτε συχνά και σε μεγαλύτερη ποσότητα τα υπόλοιπα. Με αυτό το τρόπο δε θα πετάξετε ξανά χρώματα και κάνετε ακόμη μεγαλύτερη οικονομία!.

 

Είναι ALX Cosmetics

Τα ALX Cosmetics είναι τα επαγγελματικά και καταναλωτικά καλλυντικά που μπορείτε να εμπιστεύεστε. Όλα τα καλλυντικά μας περνάνε δερματολογικούς ελέγχους, έχουν πραγματική χημική σύσταση και όλα τα νόμιμα έγγραφα για την ασφαλή κυκλοφορία καλλυντικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα τεστ ασφαλείας των καλλυντικών μας διεξάγονται από παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρείες πιστοποίησης ή ανεξάρτητα εργαστήρια πιστοποίησης. Ετσι, όταν αγοράζετε καλλυντικά της ALX Cosmetics, γνωρίζετε ότι:

  • Τα συστατικά που αναγράφονται είναι πραγματικά
  • Πληρούν τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • Είναι δερματολογικά ελεγμένα
  • Είναι πιστοποιημένα από ανεξάρτητους φορείς

… και όχι άγνωστα χημικά με ψεύτικες ετικέτες!

Χημική Σύσταση

ALX_GEL_8_BACKΤα συστατικά των ALX GEL POLISH και η δράση τους, όπως αναφέρονται στην αναλυτική χημική σύσταση (στοιχεία που συνήθως δεν δίνονται στη δημοσιότητα και τους καταναλωτές):

Acrylates Copolymer (70%) – Προσκόληση
Hydroxyethyl methacrylate (20%) – Διάλυση του υγρού
Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide (3%) – Φωτοσκλήρυνση (με UV)
Hydrocycyclohecyl Phenyl Ketone (3%) – Φωτοσκλήρυνση (με UV)
phenyl bis(2,4,6-trimethylbenzoyl) – phosphine oxide (2%) – Φωτοσκλήρυνση (με UV)
CI45410 / CI15850 / CI19140 / CI77742 / CI77499 (2%) – Χρωστικές

Και η Μεγάλη Εκπληξη!

… και ενώ θα περιμένατε τα ALX GEL POLISH να είναι πολύ πιο ακριβά από τα τριφασικά ημιμόνιμα, γίνεται ακριβώς το αντίθετο, επειδή η εταιρεία μας κάνει πραγματική μαζική παραγωγή.

  • Η μικρή ποσότητα (3 ml): 2,9 € (με το ΦΠΑ)
  • Η μεσαία ποσότητα (8 ml): 4,9 € (με το ΦΠΑ)

Αν υπολογίσετε την οικονομία σε βάση, top, λιπαρότητα, λάμπα UV και χρόνο εφαρμογής, είναι σαν να σας κοστίζει το μικρό μπουκαλάκι του τριφασικού ημιμόνιμου στα 2 € ή το μεγάλο στα 3-4 € !!!!

110+ Φανταστικά Χρώματα

Αν και το ALX Gel Polish – One Step είναι αρκετά νέο προϊόν, ήδη έχουμε 110+ φανταστικά χρώματα, σχεδόν όλα ετοιμοπαράδοτα, ενώ επιπλέον υπάρχουν και 50+ special τριφασικά.

Πατήστε εδώ, και μπείτε στο AlexEShop για να δείτε τα προϊόντα και πως μπορείτε να τα αγοράσετε.

Εάν έχετε ερωτήσεις, καλέστε μας στο 211.8.50.60.70.

Video και οδηγίες

Στο YouTube κανάλι μας, έχουμε αρκετά video που αφορούν τα ALX Gel Polish. Από Live εφαρμογή μέχρι αναλυτική παρουσίαση, ή video που έχουν βγάλει φίλοι YouTubers. Δείτε τα δύο playlist στο ειδικό άρθρο μας εδώ.

Comments

Leave a Reply